Samenwerken

Waarom met Smits samenwerken? Flexibel en vertrouwd. We bieden maatwerk oplossingen en waarderen uw reststroom.

 

Ophalen reststromen

Om u goed van dienst te kunnen zijn beschikken we over verschillende methodes om de reststroom te verzamelen. Naast alle methodes kunnen we ook maatwerksystemen aanbieden. Al het transport wordt in eigen beheer uitgevoerd, daardoor zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen. Hieronder een samenvatting van enkele methodes:

  • Kunststof bakken: De compacte en stapelbare kunststof bak met 600 liter inhoud wordt veel gebruikt. Deze schone kunststof bakken kunnen in de fabriek worden neergezet en gevuld. De kunststof bakken zijn geschikt voor zowel droge als natte producten.
  • IBC’s: Voor vloeibare producten beschikken we over stapelbare IBC’s (+/- 1000 liter). Deze kunnen evenals de kunststof bakken in de fabriek gevuld worden.
  • Afzetcontainers: Er kan indien gewenst ook gebruik gemaakt worden van afzetcontainers. Deze afzetcontainers hebben een inhoud van 30m3 of 40m3

Voor de grondstoffen die worden opgehaald in kunststof bakken of IBC’s kunnen we de gewichten bijhouden, bijvoorbeeld van een bepaald soort om zo heel precies de uitval in beeld te hebben. Daarnaast kunnen we ook de facturatie verzorgen, we sturen de factuur met het bedrag dat door ons betaald wordt.

Verpakte materialen

Voor verpakte producten maken we gebruik van een uitpakinstallatie die de producten uitpakt. U krijgt de garantie dat de verpakte producten intern verwerkt worden.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt