Uw reststroom

Gebr. Smits is gespecialiseerd in het verwerken van reststromen die vrijkomen bij de productie van levensmiddelen door o.a. bakkerijen, zuivelbedrijven en bedrijven in de zoetwarensector. De reststromen mogen verpakt of onverpakt zijn, vloeibaar of juist vast.

Inmiddels hebben we ruim 35 jaar ervaring en mogelijk kunnen wij u met die ervaring goed van dienst zijn. Graag denken we mee in de vraagstukken die er rondom reststromen zijn. We beschikken over verschillende systemen om de reststroom in te zamelen en kunnen het meest passende systeem voor uw bedrijf uitzoeken.

De reststromen worden verwerkt in een hoogwaardig eindproduct dat onder de naam ‘Biva’ doorverkocht wordt. Erg belangrijk bij de verwerking is de traceerbaarheid van uw reststroom. Hiervoor hebben we een uniek systeem waarbij heel precies de reststroom te volgen en te traceren is.

Gewaardeerd

Uw rest – of uitvalstroom is een belangrijke grondstof voor ons. Daarom bieden wij u hiervoor een vergoeding. Deze is afhankelijk van de eigenschappen van het product en berekenen we graag voor u.

Wij gaan graag met u in gesprek over uw reststromen!

Stuur gerust een mail naar: info@smitsinfo.nl of neem contact op via het contactformulier

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt